2016-05-02

Weekend på Finlandsfärjan

Att få ihop livspusslet kan vara tufft, att få ihop fyra livspussel är i princip omöjligt. Lyckan var därför desto större när vi lyckades få till en tjejhelg för första gången på ett år.. vi slog på stort (?) och åkte Finlandsfärja t/r Åland.

Efter en lugn fredagsmiddag hemma hos Emelie åkte vi till Stockholm på lördag förmiddag där vi besökte Fotografiska. Var en riktigt viktig och häftig utställning med fotografier av personer med Downs syndrom som jag verkligen kan rekommendera.

Sedan gick vi ombord på Cinderella. Efter lite piffande och bubbel på hytten åt vi en fantastisk Skaldjursplatå med Stockholms skärgård som utsikt. Efter en Irish coffee som dessert var det dags för konsert med Miriam Bryant. Den tjejen kan verkligen sjunga och hade så grym scennärvaro. Magiskt! Sedan vart det dans och partaj tills det ljusnade, vi hade så roligt! På söndagen vilade vi upp oss i fartygets spa tills det var dags att gå iland. Nästan alla mina fördomar om Finlandsfärjor krossades och vi hade bästa helgen på länge. Tack tjejer, jag älskar er!!