2013-12-03

Advent är mörker och kyla...?

I helgen hade jag två fantastiska återseenden. Först kom min kära vän Annelie upp till Göteborg för att tävla i Bodyfitness... Hon har gjort en fantastiskt imponerande resa och jag är så stolt över henne! Läs om hennea resa denna höst på http://annielees.blogg.se/

Önskar att jag hade kunnat heja på henne då hon äntrade scenen på söndagsförmiddagen tillsammans med Elin men då stod jag som bäst och övade på mitt bästa kameraleende inför Buråskyrkans direktsända gudstjänst där min gospelkör Zion  sjöng. Det var en fantastisk gudstjänst och shit vad grymt bra vi lät. Vi sjöng tre låtar: Joyful Joyful, O come Immanuel och Hallelujah chorus. Missa inte detta - finns på SVT play. http://www.svtplay.se/gudstjanst In och lyssna!!!
Är jättekonstigt att se sig själv i TV, usch och fy. Fick blunda och bara lyssna... Både storasyster och mamma och pappa kom och stöttade, något som betyder så mycket!

På lördagskvällen hade jag en dejt med min kära syster som flyttat hem till Göteborg i helgen... Vi besökte konserthuset där Melissa Horn bjöd på två timmars magi. Mörker, bastoner som kröp innanför huden och obeskrivligt vacker sång.  Wow, och vilken stämning, vilken publik... ♥ fick lite julpyntshjälp och en mysig lång lussefika med glöggprovning tillsammans med Syrran på söndagen också. Jag är så lycklig över att hon är hemma igen!

Ny design

Lite ny design...varmare och lugnare än den gamla...
Upptäckte dock att alla bilder i inläggen försvunnit bort i cyberspace och ersatts med arga utropstecken.

Fick lägga en stund på att rensa bort alla utropstecken, suck!