2007-05-14

En klass för sig!

Vårens happening gick av stapeln i tisdags - då Fb VII hade sin klassfest i en skogsdunge. Arrangörerna hade lagt ned stor möda på att mysa till det - långbordet var dukat under ett presenningstält, i grenarna hängde små ljuslyktor och från en plastbåt full med is levererades kylda drycker...

Välkomstdrinken bestod av en "gräsklippar-shot" till samtliga (smakade tack och lov bättre än vad det såg ut) och sedan var partyt i full gång. Vi trodde att vi kände varandra - men ack så fel vi hade. Innan kvällen var slut haglade kärleksförklaringar och alla kände sig nog lite slaka morgonen efter i skolan...

Annars har jag mest flippat burgare veckans alla kvällar :( I fredags fick jag några timmar på Kalmars akut med Annelie - då hon knäckte till foten rejält vilket orsakade en övre ledbandssträckning - kryckor nästa!

I lördags blev det födelsedagsfirande då älskade Elin tog ett kliv närmare 30 (nåväl 21, är inte så nära men ändå!) Vi firade henne med skön(?)sång och schlager på O'learys.

Nu sitter vi för fullt med näsorna nedtryckta i IMDG-koden (tre feta pärmar) och försöker lära oss hur vi skall lasta olika livsfarliga ämnen ombord - fruktansvärt på alla sätt! Idag fick vi ett efterlängtat avbrott på eftermiddagen då vi fick "leka överlevnad" genom livbåtssjösättning, nödsignalssändning och överlevnadsdräktsbad, härligt!

Kärlek, Johanna