2007-05-07

Maj, sköna maj!

Vädret har varit härligt den senaste veckan och livet i Kalmar rullar på. Börjar få lite panikkänslor över att tiden här lider mot sitt slut... Jag har precis skapat mig ett liv här - och snart måste jag lämna det, vilket känns jobbigt.

Helgen var väldigt lugn och jag arbetade 17-21 alla kvällar. Råkade ut för en lite lustig sak häromdagen. En ung kille kom in och frågade efter "två böööjare", och jag förstod omöjligt vad han sade. Då han försökt tre gånger och jag fortfarande såg ut som ett frågetecken sade hans Mor skrattandes "Du är inte här ifrån va?" och jag fick villigt erkänna att så inte var fallet... (För er som inte förstod frågade killen efter hamburgare, på otroligt bred småländska.) Så kan det gå...

I fredags hade jag ARPA-uppkörning i simulatorn. Jag och min trogna kumpan Annelie körde säkert och metodiskt, vilket gjorde att vi klara uppkörningen galant. Då vår lärare Robert bad oss förklara vad relativ rörelse är gjorde vi en snygg förklaring där Annelie fick vara bilen som sa "tut tut" som körde mot mig då jag gick över övergångsstället. Robert skrattade gott åt oss, haha!

Saknar er alla!
Kärlek, Johanna