2013-08-01

Den lyckligaste dagen i mitt liv!

Tänk att något så litet kan bli så stort. Att den där intresserade glimten i ögat för 6 år sedan blev en förhoppningsvis livslång kärlekssaga. Att jag av alla miljontals människor på denna jord fick en dag då jag fick vara vackrast och lyckligast i världen, omgiven av så många så fantastiska människor som var där bara för att hylla det vackraste på denna jord - vår kärlek.

Att stå där i kyrkan och inför alla lova att älska Jonathan  i resten av mitt liv var så stort,  benen skakade och hjärtat klapprade. Lite som Per Gessle sjunger: "När vi två blir en"... Att få komma ut på kyrktrappan och mötas, inte bara av hundra personer som firade det magiska som just skett, utan av solens strålar på en för övrigt regntung dag var sagolikt. Nej, bättre än i sagorna till och med..

Resan tillsammans med Jonathan har bara börjat, men jag känner att vi satt rätt kurs.  Vi kompletterar varandra, vi gör varandra till bättre människor och vi utmanar varandra att växa både som individer och som älskande.

Vi vågar inte räkna på hur många tusenlappar bröllopet gick på, att det är ekonomiskt oföravarbart att ställa till med ett sånt kalas är jag egentligen den första att skriva under på, men såhär i efterhand var det värt allt. Jag hade gjort om det igen och igen och igen, utan en sekunds tvekan.

Det var den största, häftigaste, lyckligaste, roligaste, galnaste, bästa dagen i mitt liv!

Tack alla som var där,  alla som engagerade sig i litet som stort, alla som talade, sjöng, dansade, hyllade, skrattade. Utan er hade dagen inte blivit vad den var.

(Nästan) All min kärlek,
Johanna