2007-04-12

Så vit som snö...

Påsken kom som alltid som en glad överraskning och i år blev den lite extra fin och mysig. Vi fick nämligen till en riktigt härlig skidhelg uppe i vår blåa stuga i fjällen - hela familjen! Det låter för bra för att vara sant, och det var det nästan...

Otroligt nog lyckades jag efter skolan på onsdag eftermiddag ta mig upp till Mora, tågvägen (med fyra byten!) På vägen sammanstrålade jag med min älskade syster och på station stod Mor och Far som väntade oss. Framme i Sälen var vi först mitt i natten, men vad gjorde det?!

Sedan följde fyra finfina skiddagar. Det blev mest utförsåkning i de efter förhållandena förvånansvärt fina backarna. Jag och Malin susade ned för pisterna och fick stå vid liften i evigheter för att vänta in "gamlingarna"... Ett par rundor i ett glatt längdspår klämde vi också in, med en blåslagen Mamma(det var stört omöjligt att få stopp i backarna).

På långfredagen anslöt familjen Wennermark och påskhelgen firade vi tillsammans, som sig bör med ägg, sill och nubbe! Måndag morgon var det dags att påbörja hemresan, som för min del var av det drygare slaget. Det tog precis hela dagen (nästan femton timmar), men vad gjorde det då jag hade fått fyra hela dagars familjemys dessförinnan!

Kärlek, Johanna