2011-10-23

Sunday bloody sunday..

Söndag, i Karlskrona. Vaknade med tungt huvud efter en alldeles för sen kväll på stan... Vägrade gå upp ur min varma säng, till en lägenhet i kaos efter tårtbak och klädval under stress igår (alla som har varit där, vet hur mycket oreda man kan skapa på nästan ingen tid alls). Satte på U2:s Sunday bloody Sunday på repeat, innan jag masade mig upp...

Men, det blev en fantastisk söndag. Solen strålade när jag öppnade upp balkongdörren, en svensk höstdag kan inte bli mer bedårande än vad Karlskrona bjöd idag. Det blev en långpromenad med kameran och en löptur med min kära vän Paula i höstkylan. Dessutom livade jag upp den gamla traditionen storkok, för att säkerställa att jag har mat de kommande två veckorna. Världens största köttfärskartong blev till hemlagade köttbullar, hamburgare och köttfärssås. Husmoderligt, om något.

Och så avslutade jag dagen med en glad överraskning (i ärlighetens namn hur ofta sker det??) Min psykologitenta som har häcklat mig hela helgen och veckan som var, då jag inte hade en sekund över till tentaplugg, är inte i veckan som kommer, utan först veckan efter det. Jag hade tänkt fel?! Plötsligt fick jag en bonusvecka för plugg, något som aldrig hänt mig förut. Lycka!

Dessutom har jag blivit bjuden till två officersbaler, i den annars så tråkiga månaden november. Jonathans kära syster har lånat mig hennes bedårande klänning, så min lycka finner inga gränser. Det är något visst med att få vara princessa för en kväll (eller två!).