2014-03-21

Vårkänslor

Efter några dagars stormvindar med sporadisla regnskurar tittade solen fram en stund i förmiddags,  den riktigt värmde huden och fåglarna kvittarde glatt. Sådana stunder är magiska!! Promenerade hem från stan, där jag köpte en ny cykelpump som passar till mina sportventiler så att cykeln äntligen kan få komma ut och lufta sig. Köpte lite krasse- och persiljafröer också och odlar lite smått på fönsterbänken. Får se om jag lyckas denna gång (oftast blir det ingenting eller kryddväxter passande till dockskåpsinvånare)...

Det bästa som hänt denna veckan är att jag kommit igång med träningen igen. Mår ofantligt mycket bättre när jag är pigg och frisk och kan röra på mig. Har cyklat till och från stan, promenerat, kört tabata, trx, pump, cx worx och sprungit. Känner mig stark igen! I avvaktan på min egen cykels återuppståndelse har jag använt styr och ställ-cyklarna. Fantastiskt käckt och smidigt. Miljövänligt, billigt, hälsofrämjande (både frisk luft och motion) och lika snabbt som bussen, åtminstone till stan!! Så, har ni inte provat, gör det!!

Var hos Mimmi igår och fick en välbehövlig genomklippning av mitt svinto-liknande hårsvall, blev fantastiskt som alltid. På kvällen var jag och Syrran på Rustik bistro i Linné.  Superhärlig servitris och imponerande mat. Efter ett glas bubbel vågade vi oss  på att dela en råbiff (och en pankopanerad chevresallad med rödbetor) för att sedan äta konfiterat anklår med äppelsky och kålrotspure. Supergott med ett glas rött till. Det kallar jag torsdagslyx som heter duga!!