2013-03-06

Den lyckligaste tjejen jorden... eller?

Jag borde vara den lyckligaste tjejen på jorden...

Jag har funnit någon att älska som villkorslöst älskar mig tillbaka trots mina fel och brister, som har gjort mig lyckligast i världen genom att fråga mig om jag vill bära hans ring och bli hans hustru.

Jag har nästlat mig in i en firma som erbjuder mig världens bästa jobb, ett jobb jag har drömt om i tio års tid som nu äntligen är verklighet.

Jag bor i en stor lägenhet, som jag äger, och som jag håller på att utforma till mitt drömhem. Den ligger i en stad som jag älskar, i ett land där jag känner mig hemma, trygg och fri.

Jag är omgiven av nära och kära som bryr sig om mig, på riktigt, på djupet och som jag vet kommer finnas där för mig för alltid.

Jag är frisk, pigg, ung och stark.

Jag har råd att unna mig lite lyx i vardagen, att förverkliga drömmar, att fortsätta drömma.

Och trots allt detta fantastiska, och mycket mer som jag inte lyft här, är det något som gnager. En diffus känsla av att jag borde känna mig lyckligare än vad jag gör. Livet blir inte bättre än såhär och ändå kan jag inte njuta av det.. Kanske ligger det djupt rotat i det mänskliga att alltid sträva efter mer, sträcka sig lite högre för att se om man når? Men när skall man då njuta av allt det man uppnått?!

En f.d. kollega delade en länk till en galet inspirerande låt idag, med en text som jag skall bära med mig som antyder att det kanske är upp till mig själv att bestämma mig för att vara den lyckligaste tjejen på jorden, inte bara på pappret utan även i verkligheten.