2014-11-11

Novembermörker..

Så är man där igen - fast i novemberträsket då allt känns lite mörkare, lite tyngre. Vi rivstartade med en vecka i New York, en helt fantastisk stad som hade allt och lite till... Mer om den veckan kommer när jag hunnit spana in bilderna och samla ihop alla intryck. Naiv som jag är trodde jag i min enfald att man skulle komma hem med mer energi. Inte direkt.

Jetlaggad; med känslan av att vara totalt dränerad på både sömn och energi, har jag släpat mig igenom första jobbveckan (som dessutom var av det intensiva slaget). Alla nätter jag kunnat har jag sovit 9-10 timmar, men ändå inte trott mina öron när klockan ringt. Jag har snoozat 3-5 ggr, gärna uppemot en timme om jag kunnat. Jag som brukar vara ett energiknippe utan dess like?! Jag som brukar studsa upp när väckarklockan ringer. Dagarna har sniglat sig fram och känts som segdragna maratonlopp.

Så, igår bestämde jag mig för att försöka vända trenden genom att boosta med energi. Köpte en glättig träningstidning, drack chailatte, gick på danspass på gymmet, stekte pannkakor, tände levande ljus. Små saker, som ger en liten ljusglimt i mörkret. Släppte för en gångs skull alla måsten och gjorde precis det jag kände att jag skulle må en smula bättre av. 

Jag har så mycket att vara tacksam över; kärlek, familj, vänner, en frisk kropp och knopp - och trots att jag har allt och lite till blir även jag påverkad när det blir mörkt, kallt, grått och regnigt. Men nu jag biter ihop käkarna och bestämmer mig för att behålla energin och ljuset - att mota bort allt mörker. Livet är helt enkelt för kort för att inte njuta av det! So long..