2014-03-04

En matig helg

Fyllde helgen med mat i brist på möjlighet till träning.  Hm, inte så klokt när man rannsakar sig själv, men ack så gott!

Började på fredagen med frukost ute följt av lyxig middag hos J:s syster med fisksoppa och hembakat morotsbröd. Lördagen ägnade vi åt ett besök på Passion för mat-mässan. Provsmakade mängder av god, ny och spännande mat. Dock blir det ju en salig blandning av fisk, choklad, oljor och glass - allt på en gång.  Provade bubbies, små glassbollar i rismjöl. Spännande, men inte någon superhöjdare! Vi kom hem med havtornsmarmelad, granatäppelsvinäger, ananasskruv, parmesanchips, salmalax, tryffelolja och salt- och pepparkvarnar i koppar.

Lördagskvällen fortsatte i svullandets tecken, med drinkar och ostbricka hos Olivia följt av tapas på mysiga Pinchos. Söndagen blev sovmorgon, följt av bullbak med Elin och avslutningsvis en riktigt rolig standup-kväll med Raw. Om ett gott skratt förlänger livet kommer vi leva länge!

Började veckan med semla två dagar i rad. Första och sista för i år... Gjorde för första gången i mitt liv egen mandelmassa, blev så gott!!!

No comments: